Καταρχάς τσαντίζεσαι και αυτό είναι καλό. Θα σε κινητοποιήσει και θα σε πισμώσει να προχωρίσεις. Χωρίς πηγμή και χωρίς κίνητρο να ξεφύγεις απο αυτά που έκανες μέχρι σήμερα, δεν θα πάρεις κάτι διαφορετικό απο αυτό που έπερνες μέχρι σήμερα.
Tragikos wroteΛοιπον αρχικα ειμαι εδω μεσα για να μαθω, απλα ετσι οπως διαβασα ορισμενες ρουτινες μου φανηκαν οτι δε θα λειτουργουσαν μαζι μου…
Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ. Πρώτα πρέπει να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ και να πιστεύεις 100% οτι με αυτό που κάνεις θα πετύχεις, προκειμένου να δουλέψει το υποσυνήδητο προς αυτή τη κατεύθυνση.
Δύσκολο?-όχι αν σου αρέσει αυτό που κάνεις . Αναγκαίο? Δοκίμασε το και πες μου μόνος σου. Μπόρει να λέω και παπαρολογίες.
Tragikos wroteΔηλαδη για να σας δωσω να καταλαβετε ειμαι 2 μετρα και τουμπανος και θα επρεπε να ντρεπομαι γαμα τα που δε γαμαω καθε μερα κ αλλη αλλα τελοσπαντων.
Το τί γνώμη έχουμε εμείς για σένα θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που σε νοιάζει, βασικά δεν θα έπρεπε να το σκέφτεσαι καν. Και αν εμένα μου άρεσες χοντρος και πλαδαρός? θα παράγγελνες 4 πιττες με χοιρινο και θα έτρωγες μια black forest για να μου αρέσεις? -Χέστηκες για μένα. Ούτε που με ξέρεις! Γιατί να έχεις τότε τα “προσόντα” που “αρεσουν” στις γυναίκες ή καλύτερα σου έχουν πει πως αρέσουν. Γυμνασμένος είσαι γιατί γουστάρεις! όχι για να αρέσεις σε μια άγνωστη. Βλέπεις εξ’αρχής οτι το inner θέλει δουλειά.
Tragikos wrote δηλαδη πολες φορες οι γκομενες που μ αρεσουν οι ιδιες με κοζαρουν!!! τόσο μαλάκας είμαι?
Όλοι ξεκινάμε με τρεμάμενα γόνατα και φωνή ίσα που ακούγεται. Το θέμα είναι πως αυτός που έχει μάθει να εξελίσεται δεν απογοητεύεται απο τα λάθη του αντιθέτως γελάει, μαθαίνει και προσπαθεί να μην τα ξανακάνει. Το πραγματικά περίεργο θα ήταν κάποιος να μην κάνει ΠΟΤΕ λάθη.
Tragikos wroteΕνα προσφατο παραδειγμα ημουνα σε ενα κτηριο στο ισογειο και περιμενα το ασανσερ. Ειχα πατησει ενα κουμπι.. Σκαει ενα γκομενακι πολυ καλο παταει και το αλλο. Της λεω το κατω πρεπει να πατησεις για να πας πανω? (αργησα λιγο.. 5 δευτερα αποταν πατησε το κουμπι)
ξεροκαταπινει (αγχοθηκε, μαλλον με σκεφτοταν) και μου λεει (με χαρωπο υφακι) ε μαλλον αφου εισαι κατω και θελεις να πας πανω (ο στοκος)
Της λεω α εγω ειχα πατησει το πανω τοσην ωρα…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ!!!!
Σε λιγο ηρθε το ασανσερ μπηκαμε εγω αυτη και αλλα 2-3 ατομα κατεβηκα στον οροφο μου σκεφτηκα ποσο μαλακας ειμαι και ξενερωσα για την υπολοιπη μερα.
Drop the fucking EGO, το τι response σου έδωσε μια γυναίκα δεν αλλάζει το πόσο γαμάτος είσαι. Ο ίδιος λές
Tragikos wroteε μαλλον αφου εισαι κατω και θελεις να πας πανω (ο στοκος)
και μετά βγάζεις το συμπέρασμα
Tragikos wroteΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ!!!!
Και αυτό απο μία γυναίκα που θεωρούσες στόκο, δηλαδή απο μία γυναίκα που σ’αρέσει σαν χαρακτήρας αν φας Χ θα θαφτεις στο χώμα? -ΟΧΙ βέβαια. Χέστηκες! Θα πας στην επόμενη γυναικάρα που σε καυλώνει! Τα club γεμάτα είναι. Στα λέω για να προβληματιστείς και να πεις, ίσως αυτά που ξέρω μέχρι τώρα, αυτά που μου έχουν μάθει έχουν ψεγάδια? :huh: