Ark wroteη κατάσταση προχωράει αλλα είναι δύσκολη για lay.
Δεν σε έχω δει από κοντά αλλά από αυτά που έχεις γράψει στο παρελθόν θα σου πω ότι την κατάσταση την έκανες μόνος σου δύσκολη. Δε λέω όλοι μας τρώμε κολλήματα, αλλά το’χες και ακόμα το’χεις.
Ark wrote
Πηγαμε σε μπαράκι και μετά σχεδόν πρωί, φτάσαμε λιγο πριν το σπιτι και μου την έκανε ενω την ειχα καυλωσει στο αμαξι.
Πες και άλλα για το τι σου είπε και πως την έκανε. Πάντως προτιμώ την άλλη να την καυλώσω εντός σπιτιού γιατί έτσι είναι πιο εύκολο να εξολοθρεύσω και το τελευταίο LMR.
Ark wroteαλλα μερικές περιπτώσεις ειναι ιδιόμορφες και δεν ξερουμε πως να κινηθούμε …
Και καλά κάνεις και ρωτάς. Εξάλλου από τις ιδιόμορφες μπορεί να μάθεις αρκετά πράγματα.
Και για να βγω λίγάκι offtopic, αλλά έχω λόγο, να σου θυμήσω ότι σε 10άρι, αν δεν με ξεγελά η μνήμη μου, της είχες κάνει αυτό με το g-spot που είχες δει στα άρθρα και θυμάσαι τι σου είχε πέι. Έχεις ιδεά λοιπόν τι σημαίνει να μπορέις να ξέρεις πως να ικανοποιείς γυναίκα όπως λίγοι άντρες μπορούν.Σκέψου το αυτό λιγάκι και νιώσε στην κορυφή. Θα είναι πολύ, μα πολύ τυχερή αν καταλήξετε στο κρεβάτι γιατί θα έχει κάνει την τύχη της με εσένα, όχι το ανάποδο. Βάλε αυτό στην εξίσωση, χώνεψέτο πριν ξαναμιλήσετε και έλα μετά να μας πεις τι mindset είχες. Θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να σε εκλιπαρεί να πας μαζίτης. Και έτσι για να έχεις κάβα, την επόμενη φορά που θα βγείτε αν ξαναρχίσει τα ίδια, αν δηλαδή την πιάσει LMR δοκίμασε το παρακάτω
Ξέρεις αυτό που κάνεις για μένα είναι χάσιμο χρόνου. Και εγώ δεν έχω χρόνο για χάσιμο. (και κάνεις την κίνηση να φύγεις)
Και μετά κάτσε και δες τι θα γίνει.