Ark wrote
Πέρασε η Παρασκευή ..δεν πηρε …. πέρασε το Σάββατο …δεν πηρε …
Ασχέτως αν έχει παιδιά ή θα έρθει ή ξαδέρφη ή οτιδήποτε άλλο, έχεις ρίξει πολλή σκέψη και ενέργεια στη συγκεκριμένη, και κάθε τι που κάνει ή δεν κάνει ψάχνεις να βρεις το γιατί το έκανε. Την έχεις κάνει το βραβείο. Όσο και να μην θέλεις γίνεσαι αντιδραστικός και αυτό δεν σε βοηθά καθόλου. Άσε που το δείχνεις με την απάντηση που της έδωσες.
Ark wrote
EΓΩ. '‘ΟΚ. Εγώ πάντως δεν ξαναπαίρνω’'
Ark wrote
Ήρθε το απόγευμα της Κυριακής και στέλνω το μηνυμα περι '‘απαγωγής κλπ’'
Με παιρνει αμέσως τηλ …μπλα μπλα μπλα για κανα 15λεπτο …''έχω πάρα πολλές δουλειές και υποχρεώσεις γιαυτό δεν σε πηρα χθες να βγουμε κλπ κλπ…. … και στο τέλος:
ΑYTH. '‘θα σε πάρω το βραδάκι να βγούμε εκτός κι αν έρθει η ξαδέρφη μου επίσκεψη σπίτι με τα παιδια της’'
EΓΩ. '‘ΟΚ. Εγώ πάντως δεν ξαναπαίρνω’'
Δεν πήρε
Το παραπάνω που κάνει μου θυμίζει αυτό που είχα διαβάσει στο Franco (Σελίδες 22-31)
Μηχανισμός ΡΝΡ
P = Σου δείχνει λίγο μπούτι και ενθουσιάζεσαι (Θα σε πάρω τηλέφωνο)
Ν = Πας να το πιάσεις και τραβιέται (Δεν παίρνει)
Ρ = Σου ξαναδείχνει το μπούτι και ενθουσιάζεσαι ξανά (Σε ξαναπαίρνει τηλέφωνο)
Ουσιαστικά σου κάνει push-pull που πιάνει.
Προσπαθεί και καταφέρνει να κρατάει το δικό σου interest level ψηλά. Όπως είπε και ο tesoro, ότι και να έχει κάνει μέχρι τώρα εσύ επιμένεις. Άρα κάνεις reward σε οποιαδήποτε συμπεριφορά και αν έχει. Ακόμα και να γίνει κάτι, και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θα χάσεις την ψυχική σου ηρεμία. Αυτό στο υπογράφω. Σου παίρνω το πιο απλό. Έστω ότι τελικά γίνεται κάτι. Κανονίζεται να βγείτε και μισή ώρα πριν στο ακυρώνει. Σε παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και σου λέει διάφορες δικαιολογίες (αρρώστησε η κόρη μου κτλ). Εαν εκείνη τη στιγμή πας με τα νερά της ουσιαστικά παίζεις πλέον με τους δικούς της όρους και ειδικότερα αν φανείς διαθέσιμος όποτε αυτή θέλει. Και δεν παίρνεις αυτό που θέλεις (ότι και να είναι αυτό). Και σε ρωτάω: έχει νόημα να αναλώνεσαι με την Χ γκόμενα, να προσπαθείς και τελικά να μην παίρνεις και αυτό που θέλεις? Το έχω κάνει στο παρελθόν σε αντίστοιχη περίπτωση και μπορώ να στο υπογράψω ότι είναι χάσιμο του πολύτιμου χρόνου σου. Για το δικό σου καλό nextαρε τη. Ή βρες άλλες 2-3 και μετά αν θες συνέχισέ το για να δεις που θα σου βγει, έχοντας όμως μια βασική διαφορά: δεν θα σε νοιάζει καθόλου.