Tudor wrote
Δεν ξέρω τι κίνηση περίμενες να κάνει αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι γυναίκες δεν θα κάνουν πρώτες καμία κίνηση. Εσύ τι θεωρείς κίνηση?
Λαμβάνοντας υπόψιν και τις προηγούμενες μου σχέσεις-φάσεις συνήθως έτσι γίνεται πάντα. Χωρίς να θέλω να δείξω κανένα ίχνος αλαζονείας ή ασέβειας και να θέλω να απορρίψω/αναιρέσω οποιονδήποτε κανόνα έχει αυτή η κοινότητα και γενικά το παιχνίδι.
Βλέπεις ότι η κοπέλα είναι ευχάριστη και μέχρις στιγμής (τουλάχιστον από αυτά που λες) θετικότατη. Αλλά σε όλα τα ΙΟΙ που δέχεσαι δεν αντιδράς. ΟΚ ας πούμε ότι το παίζεις hard to get. Aλλά μιας και το έγραψες, έδειχνες ότι ξέρεις ποιος είσαι και τι κάνεις. Μου λες πως ακριβώς το έδειξες αυτό? Γιατί από αυτά που γράφεις δεν το πιάνω ακριβώς.
Ακριβώς επειδή ήταν αρκετά ευχάριστη μου έδινε μια σιγουριά που ήταν απολύτως φυσιολογική χωρίς να προσπαθήσω για κάτι, τώρα το πως το έδειξα πιστεύω το πέρασα μέσω της άνεσης που είχα να της κάνω πειράγματα, να της λέω αστεία και με την συζήτηση της έδειξα πως δεν είμαι κάποιος μπερδεμένος που δεν ξέρει τι του γίνεται.
Και η κοπέλα συνεχίζει να προσπαθεί. Μαζί με όλα τα παραπάνω άρχισε και τα κοπλιμέντα. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να την έχεις κάνει isolation (στην χειρότερη). Μέχρι και για SNL πήγαινε.
Εκεί κάπου νομίζω άρχισα να το κουράζω λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε αν και χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ SNL δύσκολο να συνέβαινε ακόμα και αν το ήθελε και η ίδια (που φάνηκε να το θέλε)
Γενικά να αποφεύγεις τα δυσάρεστα θέματα. Είναι καλό που σου ανοίχτηκε αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να γίνεις το συναισθηματικό της μαξιλάρι εκίνη τη στιγμή. Και δεν το θέλεις. Αν παρόλα αυτά σου ξανασυμβεί άλλαξε θέμα μόλις τελειώσει (ή ακόμα και πριν τελειώσει).
Αυτό θα το έχω υπόψιν 😉
1) Συνεχισε να γελάει με αυτά που έλεγες
2) Φεύγοντας σου είπε ότι ελπίζει να τα ξαναπείτε κάποια φορά.
Έχει ήδη προσπαθήσει να πάρει το τηλέφωνό σου. Σου έχει δώσει ΙΟΙ, σου κάνει κοπλιμέντα, κάνει ΚΙΝΟ από μόνη της, και στο τέλος σου δίνει πάτημα για να την κάνεις phone close ή ακόμα και instant date. Ήταν έτοιμη.
Αφού έφευγε της είπα σε κάποια στιγμή να της κάνω την ζωή πιο εύκολη (αν με ρωτούσε πως, θα της έλεγα πως την αφήνω να μου ζητήσει τον αριθμό μου) αλλά είχε έναν φίλο της στο περίμενε γύρω στα 3 τέταρτα κι έφυγε τρέχοντας αφού ταξίδευε κιόλας το επόμενο πρωί
Τι να δουλέψεις σε παρόμοια περίπτωση? Έτοιμη ήταν δεν χρειαζόταν να κάνεις και πολλά. Ένα απλό leading για isolation χρειαζόταν. Η κοπέλα σου εδωσε το πράσινο φως σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις (σου ζήτησε το τηλέφωνό σου και στο τέλος). Αν μου πεις ότι δεν την γούσταρες καθόλου ή είδες στοιχεία στο χαρακτήρα της που δεν σου αρέσανε πάω πάσο. Αλλά φαντάζομαι οτι δεν είναι αυτό, απλά φοβήθηκες να κάνεις την κίνηση και να πάρεις αυτό που ήθελες. Φοβήθηκες γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν πίστεψες ότι μπορούσες.
Όχι ακριβώς δεν πίστεψα πως μπορούσα απλά ήταν ο φόβος πως κάτι μπορεί να έκανα λάθος, η γκόμενα να τούμπαρε ή δεν ξέρω κι εγώ τι και εφόσον είπα ήδη πως δεν είμαι καλός στο να κάνω την πρώτη κίνηση προτίμησα να το αφήσω έτσι.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο με τόσα ΙΟΙ που πήρες. Tην επόμενη φορά πάρτην από το χέρι και οδήγησέ την όπου θέλεις. Μέσα στο μαγαζί, έξω στο δρόμο κτλ. Πρέπει να καταλάβεις ότι αν δεν leadαρεις δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά όσα lines και να ξέρεις, όσα και να διαβάσεις.
Εκεί είναι το αδύνατο μου σημείο κι εκεί πρέπει να δουλέψω. Κυρίως στο πως να φαίνομαι πιο σεξουαλικός στις γκόμενες και να το βγάζω έξω χωρίς καμία αμφισβήτηση, γιατί καλώς κακώς η τακτική που ακολουθώ τόσα χρόνια είναι να το πηγαίνω από φίλος και μετά να εξελίσσεται σε κάτι άλλο.
Και αυτό με το hard to get. Μην το πηγαίνεις στο άλλο άκρο. Το ότι διάβασες ότι έτσι πρέπει να είσαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις και εκεί που δεν χρειάζεται. Το υπερβολικό hard to get δεν είναι alpha, είναι beta και ειδικά αν δεν είσαι hard to get. Σε αυτή την περίπτωση βγαίνεις πολύ try hard και το αποτέλεσμα είναι το ανάποδο από αυτό που θέλεις.
Αυτό δεν το είχα διαβάσει σχετικά με το hard to get, πιστεύω θα έχει κάποια κοινή βάση και θα υπάρχουν χαρακτηριστικά που σου λένε πότε είσαι τέτοιος τύπος..
Υπάρχει δε και η περίπτωση αν το παίξεις πολύ hard to get να νομίζει η άλλη ότι δεν γουστάρεις ούτε τη φάτσα σου στον καθρέφτη. Χρειάζεται και λίγο calibration.
Η συγκεκριμένη με τίποτα αφού το πρώτο πράγμα μετά την τυπική γνώριμια από δω η τάδε από δω ο τάδε μου λέει η ξαδέρφη της γύρνα λίγο να σε δω (ήταν πίσω στο αμάξι και οι δύο) μου λέει ωραίο παιδί είσαι τελικά.. Και της λέω, εντάξει λογικό μου ακούγεται
Πάντως καλό θα είναι κάποιος που γνωρίζει και έχει ψυχολογήσει πάνω-κάτω πως συμπεριφέρομαι με αυτά που είπα ήδη να μου πει που να δώσω περισσότερη προσοχή, πιστεύω είναι μεγάλο εμπόδιο το AA που έχω να ανοίγομαι και αυτό κρύβει και άλλα πολλά από πίσω του που πρέπει να τα σιγουρέψω μέσα μου και να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως και για τις παρατηρήσεις σου.. Οποιοδήποτε feedback ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Δεν πειράζει αν δεν είναι φιλική γιατί πρέπει σίγουρα να αναθεωρήσω αρκετά πράγματα με το παιχνίδι, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη..