Ευχαριστώ για όλα παίδες! Σήμερα ήμουν σπίτι του φίλου μου κι έσκασε η ξαδέρφη της γκόμενας και με ρώταγε αν μου αρέσει, πιστεύει ότι θα ταιριάζαμε κτλ, ο δικός μου μου λέει ας την πηδήξω κι ας κάνω ότι θέλω και μου φαίνεται κάπως έτσι θα γίνει. Μόνο που μου ζήτησε η άλλη να βγούμε σήμερα που γύρισε κι η ξαδέρφη της αλλά της έδωσα άκυρο γιατί έχω ένα γάμο σήμερα που μου λέει ένας φίλος πως θα παίζουν γκομενάρες.. (ρώσικος γάμος :Ρ)
Τέσπα χθες βγήκα και είχα δύο ανοίγματα ωραία, γενικά πολύ ενέργεια και καθόλου ΑΑ (δεν ξέρω μην φταίει που είχα πιει κάτι μπύρες) δεν έκανα όμως #close στη μία γιατί την έβρισκα κάτω των standar μου και απλά το απόλαυσα και γούσταρε και η παρέα της που είχαν δύο τούμπανα. Το άλλο το έπαιζε πολύ HSE και της έδωσα γερό neg σε φάση γελοιοποίησης που ακόμα κι αυτή γέλασε αλλά πήρε τα χαμπάρια της.. Πάμε γερά και σήμερα..
Πάντως kostas325, σίγουρα τέτοια ρετσινιά δεν ξεκολλάει από τον ένα μήνα στον άλλο.. Τόσα χρόνια το κουβαλάμε και θέλει υπομονή και κόπο για να το ξεριζώσουμε.. Δεν πέφτουμε όμως.. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας