TO ΠΑΡΟΝ POST ΕΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ DOUBLE POST
1.Χτυπάει το τηλ. μου
2.Είμαστε μεγάλη παρέα
3.με ψάχνουν
Πάλι καλά που δεν είπες οτι επειδή ο οδηγός της λιμουζίνας σου κατουριέται πρέπει να φύγεις
χαχαχαχα!!! Ωραίο το τελευταίο! Βασικά αυτά τα 3 δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, ήταν όντως αλήθεια! Και όντως χτύπαγε και το τηλ και με ψάχνανε! 🙂 Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει διαφορά…
Πολύ ωραίο το time analysis, το οποίο θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσε να είναι και αυτονόητο, αλλά είναι από αυτά τα αυτονόητα που δεν τα βλέπεις…
Αλλά η ανάλυση με κάλυψε πλήρως!
Ευχαριστώ!
Και επανέρχομαι στο θέμα αυτό με νέο υλικό για ανάλυση και μάθηση! Παρότι θα έπρεπε να το έχω nextάρει, σκέφτηκα ότι επειδή είμαι στις αρχές, θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ για να παίξω λίγο σε επίπεδο day3 για deep comfort / rapport! Θα παραθέσω παρακάτω τα sms που οδήγησαν στο να επιτευχθεί σήμερα το day3 πριν αναλύσω το ίδιο το day3. Αναφέρω και τις μέρες / ώρες που έστειλα / απάντησε, μηπως και έχει κάποια σημασία.
Blue Hunter
22/01 17:47
Hallo ma petite mademoiselle! Comment ca va? (Γεια σου μικρή μου δεσποινίς, τι κάνεις?)
(Γράφω γαλλικά για να κερδίσω ενδιαφέρον μιας και μου έχει πει ότι της αρέσουν πάρα πολυ και ότι η μάνα της είναι καθηγήτρια γαλλικών.)
HB
22/1 19:55
Bonsoir Cheri! Je viens de finir mon travail et maintenant je dinne! χαχα! απανταω αντιστοίχως!
(μου λεει ότι τελείωσε τη δουλειά της και τρώει)
Blue Hunter 19:04
Αν κατάλαβα καλά τελείωσες τη δουλειά και τώρα τρως… Είμαι και για ψώνια τώρα και δεν έχω ένα πρόχειρο google translate, αλλά μάλλον μέσα πρέπει να ’πεσα 🙂 Οπότε, bon apetite (της λέω καλή όρεξη)! Πώς πάει η δικανική? αυτο δεν παίζει να το ξερα στα francais! :cheer:
ΗΒ
22/1 20:40
Πώς να πάει, είναι όλοι ψυχανώμαλοι! Προσπαθούν να κλέισουν μια υπόθεση και δεν το κάνουν & εκνευρίζομαι γιατί θα πρέπει να δικάσω! Αλλα γενικά την παλεύω! 😛
Blue Hunter 20:09
χαχα! εχετε τα θέματα σας κι εσείς! Ε δεν ξέρω για πόσο θα την παλεύεις ακόμα, γυαλίζει λίγο το ματάκι σου! Θα δαγκώσεις κανέναν 😛 Τι καλό μαγείρεψες? (Εκτονώσου στο μαγείρεμα, υπάρχει ελπίδα να σωθείς!) :cheer:
ΗΒ
22/1 21:27
Προς το παρόν αποφεύγω το δάγκωμα γενικότερα! Για σούσι είμαι έξω!
Blue Hunter
22/1 22:37
Έλα, είχα πάει για τρέξιμο. Δεν έκανε καλή δουλειά ο οδοντίατρος ε… 😛 Είχα δοκιμάσει σούσι στο Λονδίνο και δε μάρεσε καθολου…
ΗΒ
25/1 18:24
Χρόνια Πολλά!! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου! Ό,τι επιθυμείς! Να πηγαίνουν όλα όμορφα!
Blue Hunter
25/1 18:37
Ωωωω merci beaucoup! (ευχαριστώ πολυ) Που το ξερες? Να σαι καλά! Αντεύχομαι παρομοίως! Όταν βρούμε χρόνο και οι 2 μας, πάμε να κεράσω!
Blue Hunter
29/1 19:21
Μα τι μάτια εκφραστικά! Τι χείλη αισθησιακά! Τι περπάτημα όλο χάρη! Αλλά αρκετά για μένα! 😛 Τι κάνεις εσύ?
ΗΒ
29/1 22:29
Γεια σου!! Πάντα με τα αστεία σου! Τι να κάνω..Πολύ καλά γενικά χάλια ειδικά! Ήταν μια τραγικά κουραστική μέρα στ δουλειά & είμαι χάλια & άυπνη & αύριο χειρότερα!
Blue Hunter
30/1 12:08
Καλημέρα! Διάβαζα χθες και το δα αργούτσικα οπότε δεν έστειλα μη σε ξυπνήσω. Υποθέτω ότι θα έλιωσες απο νωρίς έτσι όπως μου τα πες! Κοίτα, τα πρώτα 30 χρόνια είναι δύσκολα, μετά στη σύνταξη ζεις τη ζωή σου και κάνεις τις κραιπάλες! 😛 Κι εγώ στο laboratoire σήμερα, είναι η μέρα της χαρτούρας! Ήδη βαρέθηκα! Έχει κι ωραία μέρα, έλα να δραπετεύσουμε για κανα καφέ σε καμιά παραλία! 😉
ΗΒ:
30/1 13:38
Προσπάθησα να κοιμηθώ ψιλονωρίς γτ έχω πρωινά ξυπνήματα αυτές τις μέρες π δν είναι το φόρτε! όντως πολύ ωραία μέρα τ πρωί!
Blue Hunter
31/1 14:00 (περίπου, αυτο το μύνημα δεν αποθηκεύθηκε, δεν ξέρω γιατί…)
Bonjour χαρωπή δικηγορίνα! Ελπίζω, παρά την κούραση, να είχες μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με πολλές αστείες εμπειρίες να μου αφηγηθείς! Σήμερα μετά τις 8 και Κυριακή απογευματόβραδο δεν έχω κλείσει ακόμα κάτι. Διαλέγεις και παίρνεις πριν κλείσουν οι προσφορές! 🙂 ΥΓ: Εκτός αν θες να το αφήσουμε να συμβεί και πάλι μοιραία! 😉
ΗΒ
31/1 14:58
χαχα η χαρά θα με φάει! Πάντως δίνεις έναν αισιόδοξο τόνο!! Γ σμρ δν θ μπορέσω οπότε είσαι ελεύθερος ν κανονίσεις πάραυτα!! Γ Κυριακή λογικά θα μπορώ απλά δν έχω ακόμα τν εικόνα τ σκ στο μυαλό μ δν μπορώ ν απαντήσω ακόμα. Θα σ πω!
Blue Hunter
31/1 15:53
Πάντα αισιόδοξος! Χωρίς το συναίσθημα της αισιοδοξίας δεν πας πολύ μακριά! 😉 Ωραία, απλά πες μου ξέρω γω αύριο, όταν φαντασιωθείς το σκ σου και το οπτικοποιήσεις στον εγκεφαλικό φλοιό σου ( 😛 ) για να ρυθμίσω το πρόγραμμά μου!
ΗΒ
½ 18:39
Γεια σου! Τ κάνεις? Νομίζω ότι χρωστάω μια απάντηση. Μπορώ αύριο γ καφέ απογ. εκτός & αν προκύψει κάτι συγκλονιστικό. Θες ν πούμε & ώρα γ να φτάξεις τ πρόγραμμά σ?
Blue Hunter
½ 19:13
Καλώς την. Κι ότι σε σκεφτόμουν! Διαβάζω “νόμους” κληρονομικότητας, γιαυτό! 😛 Στις 6 νομίζω είναι καλά! Επειδή θα βρέχει έλα εκεί που βρεθήκαμε την προηγ φορά να σε μαζέψω. Αν αλλάξει κάτι θα σε ειδοποιήσω. Αν γίνει κάτι συγκλονιστικό, όπως λες… 🙂 CU TMR!
Βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα το απόγευμα, μπαίνει στο αμάξι και ξεκινάω. Στην αρχή αναλύουμε το πώς περάσαμε στις διακοπές των γιορτών, διάφορα fluff, πώς την παλεύει στο γραφείο με τους ψυχανώμαλους, όπως λέει, ότι βαριέται να ψάξει να βρει κάτι άλλο γιατι είναι βολεμένη και με τη δουλειά και με τα λεφτά που βγάζει!
Στη συνέχεια και αφού έχουμε φτάσει στο ύψος της Αργυρούπολης, έχοντας ξεκινήσει απο Ζωγράφου, της λέω:
ΒΗ: Δεν αναρωτήθηκες που πάμε? Τόσο τυφλή εμπιστοσύνη μου έχεις?
ΗΒ8: Στην αρχή νόμιζα ότι πάμε Ν. Σμύρνη αλλά τώρα νομίζω…Γλυφάδα?
ΒΗ: Καλά όταν φτάσουμε κοντα στη Σαρωνίδα, θα σου αποκαλύψω!
ΗΒ8: ΑΑΑ οκ εκεί κάτω τα ξέρω τα μέρη, μένει ένας θείος μου!
ΒΗ: Α ναι? οκ, βασικά στο vive mar πάμε!
ΗΒ8: ααα μ’αρέσει πολύ το vive mar, είναι από τα αγαπημένα μου! Αλλά πάω μόνο καλοκαίρι, χειμώνα δεν έχω πάει! και μπλα μπλα μπλα!
Αφου μπαίνουμε στο μαγαζί, ψάχνω για καναπέ, και κατάλληλη θέση για να μπορω να κάνω Kino! Δυστυχώς το μαγαζί είναι πήχτρα και δεν υπάρχει καναπές… Καθόμαστε σε ένα τραπέζι με 4 καρέκλες, όπου εκεί διαλέγει τη μέσα καρέκλα και στην έξωτερική, βάζει τα πράγματά της. Την κοιτάω και λέω:
ΒΗ: Έτσι θα κάτσουμε, απέναντι? Δε θα ακούω τι μου λες…
ΗΒ8: Δε μπορώ να γυρνάω το κεφάλι μου για να μιλάω, έχω πρόβλημα με αυχενικό.
ΒΗ: Καλά, θα πω στο γκαρσόνι όταν έρθει να μας πει αν αδειάσει κάποιος καναπές. (οντως έτσι έγινε και αδειάζει ένας δίπλα μας και μου κάνει νόημα το γκαρσόνι)
ΒΗ: Έλα πάμε εκεί!
ΗΒ8: Μα σου είπα δε θέλω να κάτσω σε καναπέ! (τσαντισμένα-πειραγμένα)
ΒΗ: Καλά οκ, απλά θέλω όταν βγαίνω για καφέ να έχω το χώρο μου να απλώνομαι, εδώ που κάθομαι νομίζω ότι είμαι σπίτι μου.
ΗΒ8: Σπίτι σου νομίζεις ότι είσαι? Εγώ σπίτι μου δεν κάθομαι σε καρέκλες.
ΒΗ: Και που κάθεσαι, κάτω?
ΗΒ8: Όχι σε καναπέδες, κι έχω και μαξιλαράκια για κάτω! Αλλά και με το γκόμενό μου, απέναντι καθόμασταν, θέλω τον άλλο να τον βλέπω ευθεία!
Ε μετά άλλαξα θέμα, δεν υπήρχε λόγος να δώσω συνέχεια…
Στη συνέχεια το πηγα σε deep comfort, όπου αναλύσαμε θέματα πχ για το αν θέλει να κάνει παιδιά και μου είπε ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο να κάνει παιδιά! Εκεί πραγματικά την έστειλα αδιάβαστη, γιατί της ανέλυσα τους βιολογικούς - εξελικτικούς λόγους διαιώνισης του είδους, για ποιο λόγο μας αρέσει το σεξ, και μετά τους κοινωνικούς λόγους. Αυτό ξεκίνησε από το γεγονός ότι μου είπε ότι δεν της έχει συμβεί ποτέ να της σπάσει προφυλακτικό! (Αν είναι δυνατόν!) Στο τέλος μου λέει, εντάξει πραγματικά με έπεισες τώρα να κάνω παιδιά! Πολύ ωραία μου τα είπες!
Μιλήσαμε για διάφορα θέματα, οικογενειακά, για συγγενείς, για μαγειρική, κλπ κλπ και το 80-90% της συζήτησης περιστρεφόταν γύρω από τα δικά της ενδιαφέρονται και μου αποκάλυπτε το δικό της κόσμο. Οι ερωτήσεις μου συνεπάγονταν deep cold reeding για την ψυχολογία της που κάθε φορά έπεφτα μέσα.
Σε κάποια στιγμή της λέω:
ΒΗ: Έχεις έναν πολύ ιδιότυπο ερωτισμό!
ΗΒ8: Δηλαδή? Τι είναι αυτο?
ΒΗ: Είσαι πολύ ερωτικό σαν άτομο, αλλά βάζεις τον ερωτισμό σου πίσω από κάποια άλλα στοιχεία του χαρακτήρα σου και δεν τον κάνεις εμφανή!
ΗΒ8: Αντε! Αυτό δε μου το έχουν ξαναπεί!
ΒΗ: Καταλαβαίνεις τι εννοώ με αυτό!
ΗΒ8: Τι εννοείς? (και κάνει κίνηση κι έρχεται προς εμένα να ακούσει, ενώ εγω ήμουν στην καρέκλα αραχτός)
ΒΗ: Ότι μου αρέσεις σα γυναίκα!
ΗΒ8: Ναι αυτό το έχω καταλάβει από την αρχή, δε θεώρησα ότι έχεις για μένα φιλικά αισθήματα, εξαλλου φιλία στην ηλικία μας δεν υπάρχει ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα! (ειμαι 29, ειναι 27)
ΒΗ: Δεν πιστεύεις στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών?
ΗΒ8: Κοιτα, πιστεύω κι έχω φίλους αλλά συνήθως δε γίνεται.
ΒΗ: Οπότε? (και τη δειχνω με το χέρι μου)
ΗΒ8: Τι έχεις καταλάβει μέχρι τώρα?
ΒΗ: Για να δέχεσαι να βγαίνεις μαζί μου και 2η φορά, μάλλον το ίδιο θα σκέφτεσαι κι εσύ.
ΗΒ8: Βγήκαμε γιατί με πίεσες να βγούμε.
ΒΗ: Κι όποιος σε πιέζει να βγείτε, εσύ βγαίνεις μαζί του?
ΗΒ8: Ε όχι αλλά με πίεσες κάπως.
ΒΗ: Ε καλά τώρα δε σε πίεσα και τόσο πολύ! Απλά θεώρησα ότι δεν είσαι από τις εύκολες και ότι θες το κυνήγημά σου…
ΗΒ8: Αν θέλω κάποιον δεν τον αφήνω πολύ να με κυνηγήσει. Πάντως εγώ δεν το βλέπω το ίδιο!
ΒΗ: Οκ, της λέω με απόλυτα φυσικό τρόπο δείχνοντας ότι δε με ένοιαξε καθόλου και γυρνάω το βλέμμα αλλού! “Ωραία κάδρα έχει το μαγαζί”!
Εκείνη τη στιγμή, μου έφυγε όλο το άγχος, χαλάρωσα εντελώς! Λέω την έφαγα που την έφαγα τη χυλόπιτα, ας το διασκεδάσω τώρα! Και σκέφτομαι από μέσα μου! Θα σου σκίσω τα βάρδουλα τώρα!
Σα να μην είχε γίνει τίποτα, συνέχισα το comfort και μάλιστα το έκανα πιο έντονο sexual! Τη ρωτάω ευθέως πόσους είχε, αν έχει απατήσει (μου είπε ναι, 3-4 φορές), πόσους είχε (μου είπε 7-8), αν κάνει ONS και μου πε όχι αλλά το έχει κάνει από το 2ο ραντεβού και τη ρώτησα πως το πήρε ο τυπος που τα ειχαν 6 χρονια οταν εμαθε οτι τον απάτησε. Είπε ότι έμαθε μόνο για τη 1 φορά (ήταν 3 με αυτόν) αλλιώς θα την είχε σκοτώσει και πέρα από μια μπουνιά που της έριξε στα πλευρά, μετά τα πήγαιναν πολύ καλά και πήρε θετική τροπή η σχέση τους. Βέβαια την απάτησε και αυτός! Τηε ειπα οτι δε συμφωνώ με τη χειροδικία και μου πε τι θα έκανα εγω στη θέση του. Της ειπα αναλόγως το άτομο και τις συνθήκες και συμφώνησε. Μου λέει αστειευόμενη ότι είναι τσούλα! Της λέω, ο καθένας κάνει ό,τι αισθανεται και τίποτα δεν είναι κατακριτέο. Και ότι φυσικά δε χρειάζεται να έχει τύψψεις και να κάνει αυτό που της αρέσει, γιατί οι τύψεις είναι ένα άχρηστο συναίσθημα! Αυτό της άρεσε πολύ μου ειπε! Μάλλον το βρήκε αρκετά απενοχοποιητικό!!! (Iceman, Lord ευχαριστώ παιδιά!!!) Βέβαια μετά της έκανα DHV με τους εξής τρόπους:
-Είναι ευθύνη καθαρά του άντρα αν η γυναίκα τον απατήσει γιατί σαν αρσενικό πρέπει να κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό! Πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα καθημερινά και να μην επαναπαύεται! (Συμφώνησε και μου λέει ότι είναι πολυ ενδιαφέρουσα άποψη αυτή)
-Ο άντρας πρέπει να κρατά τα ηνία της σχέσης, ότι είχα μια πρώην που μου έλεγε ότι αυτή θέλει να έχει το πάνω χέρι (παιδιά αλήθεια αυτο!) και της είπα της πρώην, εσυ δεν κάνεις για μένα! Στο ότι ο άντρας πρέπει να ηγείται δεν το διαπραγματεύομαι, έτσι ήταν απο πάντα!
Μετά της έκανα τη ρουτίνα με τα 2 νησιά αυτή που υπάρχει εδω και κατενθουσιάστηκε!
ΗΒ8: Πω πω είσαι πολύ καλός με την ψυχολογία, πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα!
ΒΗ: Μπα, με τη βιολογια είμαι καλύτερος!
Μου ειπε οτι ειμαι πολυ ενδιαφερων άνθρωπος, ότι έχω πράγματα να πω και ότι της αρέσει που την ψυχολογώ!
Μιλήσαμε και για άλλα στοιχεία του χαρακτήρα της και μου έκανε εντύπωση που ερχόταν συνέχεια σε αντιφάσεις, πχ την πρώτη φορά μου χε πει οτι δεν είναι καθόλου ρομαντική! Σήμερα μου δειξε κάτι φωτογραφίες στο κινητό της με κινούμενα σχέδια κοριτσίστικα, και λέει:
ΗΒ8: Κατά βάθος είμαι ένα μικρό ρομαντικό κοριτσάκι!
ΒΗ: Αλλά την προηγούμενη φορά μου είπες ότι δεν είσαι ρομαντική, τελικά είσαι ή δεν είσαι?
ΗΒ8: Ε ανάλογα τώρα, αν είναι να δω το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, βαριέμαι, θέλω να πάω να φάω!
(Η συγκεκριμένη έχει τρελό πάθος με το φαι, είναι το ευαίσθητο σημείο της!!! Της έκανα DHV κατά διαστήματα ότι ξέρω να μαγειρεύω, μαγειρεύω για φίλους, μ’αρεσουν οι περίεργες συνταγές, κλπ. Βγαίνει λέει 2 φορές τη βδομάδα με τον μοναδικό τύπο που συμπαθεί από τη δουλειά για φαί και σπάνε πλάκα και τρώνε του σκασμου!Το ότι δεν ειναι 450 κιλα το οφείλει μάλλον στο ότι τα σκ χορεύει! )
Διάλογος για το πώς γνωρίζει άντρες:
ΒΗ: Σε προσεγγίζουν πολλοί όταν βγαίνετε με τη φίλη σου?
ΗΒ8: Ε όχι και πάρα πολλοί…
ΒΗ: Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό?
ΗΒ8: Στο ότι δεν είμαι και καμιά πάρα πολυ ομορφη? Έχω και τα γυαλιά που με χαλάνε…
ΒΗ: Τα γυαλιά σου είναι πολύ σέξι!
ΗΒ8: (Χαμογελάει)
ΒΗ: Α δηλαδή θεωρείς ότι το θέμα είναι εντελώς επάνω σου και ότι έχει να κάνει μόνο με σένα?
ΗΒ8: Ε ντάξει μπορεί να ντρέπονται κιόλας.
ΒΗ: Εγώ νομίζω ότι πιο πολύ αυτό ισχύει!
ΗΒ8: Η αλήθεια είναι ότι σας έχει ανατεθεί ο ρόλος αυτός και είναι μερικοί μωρέ που ντρέπονται να μας μιλήσουν και τους λυπόμαστε.
ΒΗ: Εσυ δε θα μιλούσες ποτέ από μόνη σου σε κάποιον που σου αρέσει?
ΗΒ8: Ε άμα μου άρεσε πάρα πολύ, ναι.
ΒΗ: Το χεις κάνει ποτέ?
ΗΒ8: Όχι! (σε κατι τετοια δεν κρατιόμουν και γελούσα!)
ΒΗ: Όταν σε είδα στο μαγαζί τότε που σε γνώρισα σε έκοψα από μακριά ότι έχεις ένα ενδιαφέρον στυλάκι. Δεν το κάνω συχνά, αλλά όταν δω κάποια να μου αρέσει, τότε σίγουρα θα της μιλήσω! Μετά σκανάρω για προσωπικότητα. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά είχα βρει δικαιολογία για να σου μιλήσω, μου άρεσε το στυλ σου!
ΗΒ8: (Χαμογελάει) ετσι ε?
Μετα μου είπε ότι της αρέσει να γνωρίζει κόσμο αν αυτοί είναι ευγενικοί αλλά και ότι απορρίπτει και ευγενικά να δώσει τηλέφωνα.
ΗΒ8: Τι ποσοστό δίνεις στην ομορφιά και τι στο χαρακτήρα?
ΒΗ: Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, κάτσε να σκεφτώ! (Σκέφεται μισο λεπτό περιπου)
ΗΒ8: Νομίζω 60/40 χαρακτήρα / εμφάνιση, άντε να πάει 70/30 αν ο άλλος είναι πολύ γαμάτος!
Μου είπε ότι της αρέσουν οι μουσικοί, ότι θα παντρευόταν μουσικό και της κάνω cold reading συμπέρασμα ότι της αρεσουν οι άντρες που κάνουν πράγματα που αυτή δεν μπορεί να κάνει! Μου λέει, ναι όντως, θαυμάζει όσους κάνουν ό,τι αυτή δε μπορεί!
Είπαμε και διάφορα άλλα που δε μπορώ να θυμηθώ τώρα, της έκανα και C&F, πειράγματα, γελούσαμε αρκετά, και γενικά ήμουν πολύ πιο ενδιαφέρων από ότι στο day2! Μου είπε ότι είναι άτομο που της αρέσουν οι χλιδές και η καλοπέραση! Kino λόγω της θέσεως δεν έπαιξε καθόλου, παρά μόνο BL ερωτικό, βλέμμα σταθερό και ερωτικό μέσα στα μάτια και χαλαρή στάση!
Θυμάμαι ότι για να στείλει ένα μύνημα μου ζήτησε την άδεια, σε κάποια στιγμή…
Όταν φύγαμε και την πήγα σπίτι, (πρότεινα να φύγουμε σε κάποιο hook point που είχε εντυπωσιαστεί πάλι από κάτι) βιάστηκε να βγει απο το αμάξι, ίσως επειδή είχα σταματήσει στη μέση του δρόμου, ίσως για άλλο λόγο, αλλά μου λέει το εξής:
ΗΒ8: Πέρασα πάρα πολύ ωραία σήμερα με τον ψυχολόγο! Δεν ξέρω όμως αν θες να με ξαναδείς!
ΒΗ: Γιατί να μη θέλω?
Πάει να βγει βιαστικά και βάζω το χέρι μου πίσω απο το λαιμό της και την τραβάω να τη φιλήσω! Ήταν φιλί μάγουλο που δε γινόταν έτσι όπως ήρθε να το κάνω κατά λάθος αλλιώς! Χαιρετιόμαστε και φεύγει πολύ βιαστικά για το σπίτι! Παίζει και να κατουριόταν, δεν πήγε όύτε μία φορά τουαλέτα στο μαγαζί!
Μετά από 10 λεπτά της στέλνω το εξής μύνημα:
« Η αλήθεια είναι ότι κρατήθηκα πάρα πολύ για να μη σε φιλήσω! 😛 Αλλά σε μια ιστορία, όποια κι αν είναι αυτή, πρέπει να επενδύουν κ οι 2! Η επόμενη, αν και όποτε, και για οποιοδήποτε λόγο, θα είναι αυστηρά απο σένα! Καλά να περνάς! »
Θέματα προς ανάλυση:
-Τι ζητάει από μένα? Προφανώς δεν παίζει το «βγήκαμε επειδή επέμενες»!
-Τι έκανα σωστό, τι λάθος, τι θα έπρεπε να κάνω?
-Το τελευταίο μύνημα το έστειλα για να δείξω ότι δε θα την κυνηγήσω άλλο, αν θέλει, εφόσον με βρήκε τόσο ενδιαφέρων, όσο λέει, ας κυνηγήσει και αυτή λίγο. Μήπως ήταν λάθος παρολαυτα?
-Τι κάνω από δω και πέρα? Προφανώς, αν λέει αλήθεια σε ό,τι έχει πει, δεν κάνει για LTR αλλά για FB όπου τα logistics είναι πολύ καλά! Μένει μόνη της ένα τέταρτο από το σπίτι μου! Τι καλύτερο!