blue hunter wrote
Αν με το σωστό χειρισμό πρόκειται να καταλήξει σε lay, γιατί να το αφήσω? Αν πάλι δεν καταλήξει, θα έχω μάθει από τα λάθη και τη διαδικασία.
Μια επιπλέον πληροφορία γι’αυτην που μόλις θυμήθηκα είναι ότι μου είπε ότι πρόσφατα έχει χτυπήσει κάποιον άντρα που είχαν τσακωθεί! Μετά της έκανα C&F με αυτό συνέχεια!
Από αυτά που γράφεις να υποθέσω ότι ακόμα δεν την έχεις φιλήσει και βγήκατε day3, κάτι το οποίο έπρεπε να έχεις κάνει ήδη από το day 2. Αυτό για μελλοντική χρήση.
Δεν ξέρω αν έχει ενδιαφέρον σαν άτομο, δεν ξέρω τι λέει εμφανισιακά αλλά γυναίκα που έχει χτυπήσει άντρα επειδή τσακωθήκανε είναι να φεύγεις τρέχοντας. Δεν θα σου βγει σε καλό. Όπως δείχνει πολλά όταν ένας άντρας χτυπάει μια γυναίκα (και πίστεψέ με έχω βρεθεί σε θέση να χτυπήσω γυναίκα στο παρελθόν και θα είχα και δίκιο αλλά δεν το έκανα), έτσι δείχνει πολλά και για μια γυναίκα. NEXT
Και λίγη ανάλυση, πάλι για μελλοντική χρήση.
blue hunter wroteΌταν φύγαμε και την πήγα σπίτι, (πρότεινα να φύγουμε σε κάποιο hook point που είχε εντυπωσιαστεί πάλι από κάτι)
Όταν είσαι day 2 ή day 3 θεωρώ ότι είναι όλο ένα hook point από μόνο του. Με αυτό θέλω να πω ότι κινείσαι μονίμος προς τα μπροστά, δηλαδή από comfort, rapport προς το seduction. Ο μόνος λόγος για να φύγεις είναι είτε για να κάνεις το lay είτε για να πας σε άλλο μέρος (θυμήσου: καλύτερα 3 μέρη- 3 ώρες παρά 1-3 ώρες). Και όταν έχεις φτάσει σε ένα σημείο όπου το day2-day 3 πάει καλά (και το καταλαβαίνεις) τότε κάνεις ένα βηματάκι προς τα εμπρός (όπως σου έγραψα παραπάνω). Αλλά σίγουρα δεν σηκώνεσαι να φύγεις για να την πας σπίτι της.
blue hunter wrote
ΗΒ8: Πέρασα πάρα πολύ ωραία σήμερα με τον ψυχολόγο! Δεν ξέρω όμως αν θες να με ξαναδείς!
ΒΗ: Γιατί να μη θέλω?
Σε αποκαλεί ψυχολόγο. Και όταν συμβαίνει αυτό στην πλειονότητα των περιπτώσεων (για να μην πω σε όλες) σημαίνει ότι πέρασες πολλή ώρα μιλώντας για αυτή, άρα έκανες μεγάλο invest πιθανότατα δυσανάλογο με το δικό της. Και πιο πάνω λες
blue hunter wrote
Μου ειπε οτι ειμαι πολυ ενδιαφερων άνθρωπος, ότι έχω πράγματα να πω και ότι της αρέσει που την ψυχολογώ!
‘’Ναι έλα ασχολήσου μαζί μου, κάνε με το επίκεντρο όπως και όλοι οι άλλοι που έχω βγει/βγαίνω’’.
Ηοοp στο οποίο πηδάς μέσα. Όπως καταλαβαίνεις την έκανες το επίκεντρο του day 3. Θυμήσου: το καλύτερο σημείο σε ένα day 2-day 3 είναι το σημείο που κάθεσαι εσύ.
Άσε που αυτό το ‘’ Δεν ξέρω όμως αν θες να με ξαναδείς!’’ είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο shit test.
Τι θα μπορούσες να πεις?
ΗΒ8: Πέρασα πάρα πολύ ωραία σήμερα με τον ψυχολόγο! Δεν ξέρω όμως αν θες να με ξαναδείς!
α) ΒΗ: Ναι έχεις δίκιο. Μάλλον δεν θα τα ξαναπούμε ποτέ (αφού είναι ήδη καμμένο). Χάρηκα.
β) ΒΗ: Αλήθεια πες μου. Πιάνει σε όλους τους άντρες αυτή η ατάκα? Για να ξέρω να την λέω και εγώ στις γυναίκες. Πλάκα έχεις τελικά.
Και πολλά άλλα. Δεν είναι αυτό όμως το σημαντικό.
blue hunter wrote
Πάει να βγει βιαστικά και βάζω το χέρι μου πίσω απο το λαιμό της και την τραβάω να τη φιλήσω! Ήταν φιλί μάγουλο που δε γινόταν έτσι όπως ήρθε να το κάνω κατά λάθος αλλιώς! Χαιρετιόμαστε και φεύγει πολύ βιαστικά για το σπίτι! Παίζει και να κατουριόταν, δεν πήγε όύτε μία φορά τουαλέτα στο μαγαζί!
Μετά από 10 λεπτά της στέλνω το εξής μύνημα:
« Η αλήθεια είναι ότι κρατήθηκα πάρα πολύ για να μη σε φιλήσω! Αλλά σε μια ιστορία, όποια κι αν είναι αυτή, πρέπει να επενδύουν κ οι 2! Η επόμενη, αν και όποτε, και για οποιοδήποτε λόγο, θα είναι αυστηρά απο σένα! Καλά να περνάς! »
Δεν κρατήθηκες . Ναι πήγες να την φιλήσεις. Ναι το έκανες. Λίγο άτσαλα ίσως αλλά το έκανες. Μην αναιρείς την ίδια σου την πράξη με το να στέλνεις αυτό το μήνυμα. Δεν ξεγελάς την ίδια και σίγουρα πας να ξεγελάσεις τον εαυτό σου και να βρεις τις δικαιολογίες που θέλεις.
Δεν κατουριόταν. Δεν ήθελε να την φιλήσεις και για αυτό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
blue hunter wrote
-Τι ζητάει από μένα? Προφανώς δεν παίζει το «βγήκαμε επειδή επέμενες»!
Αυτό το ‘’βγήκαμε επειδή επέμενες’’ είναι shit test. Η απάντηση που έδωσες
blue hunter wrote
ΒΗ: Κι όποιος σε πιέζει να βγείτε, εσύ βγαίνεις μαζί του?
ήταν μια χαρά γιατί το γύρισες πάνω της. Το περνάς λοιπόν αλλά επανέρχεται με 2ο στη σειρά τεστ
blue hunter wrote
ΗΒ8: Ε όχι αλλά με πίεσες κάπως.
Και αντί είτε να το αγνοήσεις και να αλλάξεις θέμα ή να το πας στο άλλο άκρο, το τρως, της δίνεις την επιβεβαίωση που θέλει,
blue hunter wrote
ΒΗ: Ε καλά τώρα δε σε πίεσα και τόσο πολύ! Απλά θεώρησα ότι δεν είσαι από τις εύκολες και ότι θες το κυνήγημά σου…
και λες και λάθος λέξη: ΕΥΚΟΛΗ. Συγχαρητήρια, το ΑSD μόλις χτύπησε κόκκινα.Νομίζεις ότι έτσι θα της δώσεις value αλλά στην πραγματικότητα κάνεις κάτι αλλο. Μπορέι μέχρι εκείνη τη στιγμή να ήθελε να την ξεσκίσεις. Και εσύ της είπες ότι την κυνηγάς γιατι δεν είναι από τις εύκολες. Με άλλα λόγια της είπες να μην σου κάτσει γιατί θα την θεωρήσεις εύκολη. Επιβεβαιώνεις το social conditioning που έχει. Και μετά προφανώς ξεκίνησε το πράγμα να χαλάει εντελώς.
Αν και τις 2 φορές που βγήκατε πήγες την πήρες και πλήρωσες εσύ τότε είσαι ένας ακόμα που βγήκε, της έκανε όλα τα χατήρια και έφαγε τα shit test και τα frames που του πέταξε.
blue hunter wrote
-Τι έκανα σωστό, τι λάθος, τι θα έπρεπε να κάνω?
ΝΕΧΤ με κεφαλαία γράμματα.
blue hunter wrote-Το τελευταίο μύνημα το έστειλα για να δείξω ότι δε θα την κυνηγήσω άλλο, αν θέλει, εφόσον με βρήκε τόσο ενδιαφέρων, όσο λέει, ας κυνηγήσει και αυτή λίγο. Μήπως ήταν λάθος παρολαυτα?
Δεν θα σε κυνηγήσει. Και δεν θα σε κυνηγήσει διότι, και ειδικά αν είναι μεγάλο νούμερο, έχει επιλογές πολλές περισσότερες από ότι έχεις εσύ. Και αυτή είναι η αλήθεια. Το τελευταίο μήνυμα είναι απλά η προσπαθεια που κάνεις μπας και τσιμπήσει, να δείξεις willingness to walk away και πας να βάλεις τον εαυτό σου σαν το βραβείο. Αλλά αυτό δεν γίνεται όταν της έχεις δείξει ότι την κυνηγάς εσύ και μάλιστα επίμονα, τρως τα τεστκαι πέφτεις μέσα στα hoop, και γενικότερα σου επιβάλλει frame. Αυτό που θα σου γράψω είναι λίγο δύσκολο αλλά πρέπει να στο γράψω. Value έχεις όταν αρχίσεις να εκτιμάς πράγματα όπως ο χρόνος και το μυαλό σου, όταν αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ότι εμφάνιση και μόνο δεν φτάνουν για να βγεις ένα day 3, αλλά θέλει και άλλα πράγματα. Ναι αντιλαμβάνομαι ότι στην αρχή πρέπει ενδεχομένως να φας χρόνο σε day2-3 που δεν καταλήγουν πουθενά για να αρχίσεις να τα βλέπεις λίγο αλλιώς. Δεν μπορώ να στο γράψω διαφορετικά αλλά θα καταλάβεις μόνος σου τι εννοώ.