Αγαπητοί φίλοι pua, σας καλησπερίζω και εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με υγεία, λεφτά και πολλά βυζιά.
Τις τελευταίες εβδομάδες με έχει προβληματίσει ένα ζήτημα (σχετικό με το αντίθετο φύλο φυσικά) και ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας.
Αρχή πτήσης
Τη συγκεκριμένη κοπέλα τη γνώρισα στη δουλειά και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε από αρχές Σεπτέμβρη. Στη δουλειά κανέις δεν ξέρει τίποτα και αυτό προσέδιδε μια αύρα ίντριγκας, αρχικά τουλάχιστον. Όλα τέλεια στην αρχή. Την έβλεπα 1-2 φορές την εβδομάδα λόγω επιβαρυμένουν ωραρίου εργασίας (δουλεύουμε και οι 2 πάνω από 10 ώρες καθημερινά). Απίστευτη επικοινωνία χαρακτήρων, κοινά ενδιαφέροντα, πολύ καλό σεξ (ειδικά για εκείνη κρίνοντας από τις αντιδράσεις της). Μέχρι στιγμής όλα καλά.
Αναταράξεις
Πριν 4 εβδομάδες περίπου, είχε μια φάση μοναξιάς/κατάθλιψης, δεν ήθελε να βγαίνει, ήταν κουρασμένη επί μονίμου βάσεως και παρουσίασε ακόμα και σωματικά συμπτώματα (εμετούς και πρόωρη αδιαθεσία), λόγω άγχους για τις διακοπές που έρχονταν και πίστευε ότι θα τελειώσουν γρήγορα, χωρίς να προλάβει να ξεκουραστεί (εκεί κατέληξε μετά από συζήτηση που είχαμε). Από τότε είναι πιο απόμακρη και ψυχρή παρ ότι της έδωσα χρόνο, δεν την πίεσα για εξόδους, αν και ορισμένες φορές με έβλεπε πιο απόμακρο λόγω της παραπάνω συμπεριφοράς της.
Προδιαγραφές αεροσκάφους
Η συγκεκριμένη κοπέλα πιέζεται πολύ στη δουλειά, έχει γενικότερα διακυμάνσεις διάθεσης και σημειώνω ότι βγήκε από σχέση 4 χρόνων με μεγαλύτερο (αυτή είναι 22 τώρα) ο οποίος την έλεγχε, καταπίεζε κτλ. Είπε (πριν 1 εβδομάδα) ότι δε θέλει να βάλει την ταμπέλα της σχέσης σε αυτό που έχουμε, αλλά της αρέσει όπως είμαστε. Εγώ πήγα με τα νερά της σε αυτό το ζήτημα, εν μέρει γιατί ήταν στη φάση της και μπορεί να έκανε κάτι που θα μετάνιωνε, εν μέρει γιατί και εγώ ήμουν πιο χαλαρός.
Κατάσταση κινητήρων
Από τότε που ξεκίνησαν οι διακοπές δεν την έχω δει, παρ ότι μιλάμε έστω και λίγο καθημερινά. Πέρασε τις γιορτές οικογενειακά, γεγονός που σεβάστηκα. Τη Δευτέρα, λοιπόν, μου ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της (χωρισμένοι γονείς) της έκανε «έκπληξη» ένα ταξίδι σε πόλη του εσωτερικού για 3 ημέρες και δεν μπορούσε να αρνηθεί.Δεν ήθελε να πάει, αλλά μιλήσαμε αρκετή ώρα και συμφώνησα ότι έπρεπε να πάει, καθώς και αυτός έχει ανάγκη να την δει. Δε θέλω να φανώ needy, αλλά δε θέλω να τη χάσω και τη βλέπω να απομακρύνεται διαρκώς.
Διαχείριση πιλότου
Η συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου (και ακολουθώ έως τώρα) είναι να κρατήσω απόσταση, να μη δείχνω ενδιαφέρον και να την αφήσω να ηρεμήσει μέχρι την επιστροφή της (σε 2 ημέρες). Δεν κολλάω εύκολα, αλλά δεν κρύβω ορισμένη ανησυχία για την έλλειψη δικού της ενδιαφέροντος. Σκοπεύω να μην πάρω πρωτοβουλία επικοινωνίας μέχρι να επιστρέψει.
Ετυμηγορία
Αυτό που με ενοχλεί είναι η έλλειψη ελέγχου στην όλη κατάσταση. Πέρασε μια ψυχολογικά άσχημη κατάσταση για ανεξήγητους λόγους (ακόμα και σ αυτή) και δεν μπορώ να εντοπίσω τι άλλο μπορεί να πήγε στραβά και η συμπεριφορά της διακρίνεται από αδιαφορία και ψυχρότητα.
Παραθέτω ένα απόσπασμα σημερινής συνομιλίας. Αναφέρω ενδεικτικά ότι είχαμε μιλήσει χθες το βράδυ και της είχα πει να μου στείλει όταν προσγειωθεί, καθώς θα πετούσε με πρωινή πτήση. Μου έστειλε μετά τις 8 το βράδυ το απόσπασμα που ακολουθεί (αναφέρω ενδεικτικά ότι συνήθως λέει “γλυκούλη μου”, “αγάπη μου” και τα συναφή :
Α=αυτή
Ε=εγώ
Α
Έχω φτάσει από το πρωί
κάνει παγωνιά
ξεποδαριαστηκα
Ε
μάλισταα
πώς ήταν σήμερα;
Α
ωραιιααα
Αν κ κουράστηκα
φάγαμε
κάναμε βόλτα
είδα κ τα κορίτσια
Ε
α ήρθαν τελικά;
τέλεια!
Α
ναιιι
πάλι καλά
Ε
τι έχει το πρόγραμμα για το βράδυ;
Α
μάλλον ύπνο
Είμαι λγ κουρασμένη
Εσύ τ θ κάνεις? ❤
Ε
μάλλον σπίτι..είχα βγει το μεσημέρι για φαγητό και κλασικά το παράκανα (yummi)
χάλασες πάντως..
περίμενα μήνυμα “συγγνώμη που σε ξέχασα” :razz:
Α
χαχαχα
ξέρω ότι δεν πιάνουν αυτά
Ε
οκ καταλαβαίνω ότι είσαι σε οικογενειακές διακοπές και δε θέλω να διακόψω κάτι
Α
τρομερές διακοπές :cheer: :cheer: :razz: :razz:
Ε
διακοπές θεωρούνται..εξάλλου δεν έχω πάει Θεσσαλονίκη..
πώς ήταν η πόλη;
Α
ωραία
παααααρααα πολύ κόσμο
Ε
εκδικήθηκες το μπαμπά ψωνίζοντας;
Α
κάτι λγ προς τ παρόν γτ ήμουν πτωμα
Αύριο πάλι :razz:
Ε
κατάλαβααα
καλή συνέχεια διακοπών λοιπόν..φαντάζομαι δεν μπορείς να μιλήσεις τόσο άνετα και δε θέλω να ενοχλήσω την εκδρομή με το μπαμπά/φίλες
στείλε μου εσύ όταν μπορείς 🙂 🙂
Α
χαχαχα
σ ευχαριστώ
φιλιά πολλαααα
Ε
τα λέμεε
Α
(kiss) (kiss)
Ε
(mwah)(mwah)