Καλησπερίζω τα μέλη της κοινότητας μετά από 2 περίπου εβδομάδες απουσίας λόγω επιβαρυμένου ωραρίου εργασίας.
Διάβασα τα σχόλιά σας και έχετε σε γενικές γραμμές δίκιο..το σημείο στο οποίο εξακολουθώ να επιμένω είναι η ελικρίνειά της..άσχετα με την εξέλιξη του ζητήματος, δε νομίζω να έχει γίνει κάτι με τρίτο (πλέον δεύτερο) πρόσωπο..παρακάτω περιγράφω την εξέλιξη της κατάστασης από εκεί που σας άφησα..
Getting over the first week (1-10 Jan)
Καθώς είχα τη γιορτή μου την πρώτη εβδομάδα του μήνα μου έστειλε το εξής:
"Χρόνια πολλάααααα γλυκούλη..πάντα υγεία χαρά και ευτυχία 🙂 🙂 🙂 :love:
Της απαντάω:
“Ευχαριστώ πολύ μωράκιι!! Θα βγω με τα παιδιά σήμερα, αλλά αύριο είμαι ελεύθερος..θα σε πάρω μήπως κάνουμε κάτι..”
Μου απαντάει¨
“χαχαχα ναι καλέ κανένα θέμα..μιλάμε αύριο και αν και εγώ δεν τύχει να πάω σε καμιά επίσκεψη (γνωστή κατάσταση για εμένα) βγαίνουμε..καλά να περάσεις γλύκαααα”
[είχαν έρθει συγγενείς της εκείνες τις μέρες]
Την ημέρα της γιορτής μου βγήκα με φίλους και είχα το πρώτο μου SNL σε κεντρικό μπαράκι με τουρίστρια (hb 7.5) που γνώρισα στο εν λόγω μαγαζί..ήταν κάτι διαφορετικό, το χρειαζόμουν και με έκανε να νιώσω κάπως καλύτερα, χωρίς όμως να με γεμίσει..(θα γράψω ένα σχετικό fr όταν βρω το χρόνο, πολύ στενό και dominant frame)..
Την επόμενη ημέρα την καλώ το πρωί και δεν το σηκώνει (περί τις 12 το πρωί)..μου στέλνει στο viber κατά τις 7 λέγοντας¨
"Γλυκούληηηη
Δεν έχω καθόλου κάρτα
Είμαι από το πρωί στους θείους μου
φάγαμε
και τώρα τρώμε γλυκοοο"
Καθώς βρισκόμουν για ποτό της απαντάω όταν επέστρεψα (περί τις 2230)
"έλα μου
τωρα γύρισα 🙂 "
Απαντάει με μια (γαμημένη) φατσούλα 🙂
Δεν της απαντάω και ξεκινάω μια εργασία σε ένα πρόγραμμα που δουλεύω τους τελευταίους μήνες..όταν τελειώνω της στέλνω (1130)
"τελείωσα την εργασία μου
πτώμα είμαι"
Το μήνυμα διαβάστηκε το πρωί και απάντησε
"καλημέρα
είχα κοιμηθεί ήδη χθες
:unsure: :unsure:
πτώμα και εγώωωωω"
Δεν της απάντησα ποτέ
Getting back in work together (10-20 Jan)
Από τότε που σταμάτησε η επικοινωνία μας, έχω προσπαθήσει να κρατάω το πρόγραμμά μου γεμάτο (το οποίο πλέον ξεκάθαρα είναι λόγω εργασίας). Στο μεταξύ έκανα αρκετά #close χωρίς ανταπόκριση, το οποίο με έβαλε σε rollercoaster..Στη δουλειά ξαναβρεθήκαμε κανονικά (τη βλέπω περίπου 10′ τη μέρα καθώς εργαζόμαστε σε διπλανές/διαφορετικές αίθουσες. Και οι 2 σα να μην τρέχει τίποτα..ήμουν ελαφρώς αμήχανος στις αρχές, καθόλου τώρα..μετά από μια εβδομάδα που έχουμε να μιλήσουμε την παίρνω τηλέφωνο (16/01 ημέρα Κυριακή). Το σηκώνει χαρούμενη, μιλάμε σα να μην έχει γίνει τίποτα για 15′..μου λέει ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένη με φαρυγγίτιδα κτλ..δεν έχει βγει καθόλου από το σπίτι όλη την εβδομάδα και κοιμάται από τις 1130..**όταν τυχαία στη συζήτηση αναφέρθηκαν τα ζώδια είπε ότι “ναι καλά και εμείς οι ΧΧΧ, άλλα θέλουμε, άλλα λέμε και άλλα εννοούμε”, όταν της είπα ότι το δικό μου ζώδιο ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που θέλει..Δεν επικοινώνησα ξανά μαζί της..
Latest report (20-29 Jan)
Την τελευταία εβδομάδα πρόσεξα ότι είναι πιο μαζεμένη απέναντί μου (με καλό τρόπο, φαίνεται να αναγνωρίζει value), έχει αρχίσει πάλι το kino, όταν μου μιλάει στηρίζεται στον τοίχο ή κλείνει την πόρτα για να μην ακουγόμαστε..εγώ είμαι τελείως τυπικός, δεν της δίνω πολλή σημασία, την πειράζω περιστασιακά όπως τις υπόλοιπες δασκάλες (το οποίο κάνω ειδικά όταν είναι αυτή μπροστά)..σήμερα το προσωπικό του εκπαιδευτικού οργανισμού είχε συνέδριο, στο οποίο έσκασα με άλλη δασκάλα με την οποία κάνουμε μάθημα μαζί για 2 ώρες/μέρα και το hb μου φάνηκε πολύ άβολο (κοίταζε χαμηλά όταν ήμουν με την άλλη, η βλεμματική της επαφή ήταν αδύναμη όταν με κοιτούσε, φαινόταν απολογητική τις στιγμές που μιλήσαμε, γενικότερα, χρησιμοποιώντας λαϊκή έκφραση ήταν σαν κλαμένο μουνί)..
Επιμύθιο της αναφοράς
Έχει πάψει να με ενδιαφέρει όσο στις αρχές και είμαι σαφώς καλύτερα σωματικά (κανονικός ύπνος ξανά κτλ), αλλά δεν κρύβω ότι θα άρπαζα χωρίς δεύτερη σκέψη second chance..με τους δικούς μου όρους πλέον, πολύ tight frame και ελεγχόμενο Investment..όλα αυτά επειδή βλέπω προοπτική για ltr, καθώς ταιριάζουμε (όχι μόνο στο απίστευτο σεξ)..open to suggestions as always..thanks for the feedback all this time..