Υπάρχουν τρία ζητήματα για το γυναικείο κόσμο που θα πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις αν θέλεις να γίνεις ειδικός στη σαγήνη.
1. Η χειραγώγηση.
Η έλλειψη σεβασμού.
Η πρόκληση αισθημάτων ενοχής.
Χειραγώγηση.[/u]
Κατά την διάρκεια της ιστορίας, συναισθήματα όπως, η ακεραιότητα, ο σεβασμός και την τιμή, ήταν για αιώνες το προνόμιο των ανδρών και του κόσμου τους. Για να διατηρηθούν, έγιναν μονομαχίες και πόλεμοι και έχει χυθεί αίμα. Οι γυναίκες πάντα ασχολούνταν περισσότερο με τη διατήρηση της ζωής και την έκφραση των συναισθημάτων τους και όχι με αφηρημένες αρχές. Η διατήρηση της ζωής είναι γι ’αυτές πιο σημαντική από την ακεραιότητα.
Η χειραγώγηση, χρησιμοποιήθηκε από την πλευρά της γυναίκας καθόλη τη διάρκεια των πιο πρωτόγονων φάσεων της ιστορίας του πλανήτη, για να μπορέσει να έχει προστατεύσει τον εαυτό της και τα τα παιδιά της από το βάρβαρο και επικίνδυνο ζώο που ήταν ο πρωτόγονος άνθρωπος. Αυτή η ενστικτώδης μέθοδος για την επίτευξη των στόχων της, συνεχίζεται, ακόμη και αν ίσως να μην υπάρχει ανάγκη γι ’αυτό πια.
Η πλειοψηφία των ανδρών δεν αναγνωρίζουν τα όπλα του θηλυκού, ακόμα και όταν η σύντροφος τους τα έχει χρησιμοποιήσει πάνω τους εδώ και χρόνια. Η χειραγώγηση, είναι ένας γυναικείος τρόπος για την επίτευξη των στόχων της. Στον κόσμο της γυναίκας είναι επίσης ένας τρόπος επικοινωνίας, ο οποίος δεν έχει κατ’ ανάγκη αρνητική έννοια. Το σπάσιμο της πόρτας και διάφορα άλλα είδη άμεσης δράσης, ενδεχομένως ακόμη και επιθετικής, είναι το αρσενικό ισοδύναμο της χειραγώγησης.
Η χρήση πληθυντικού (εμείς) είναι το κεντρικό μέσο χειραγώγησης των γυναικών. Να κάνει το δικό της συμφέρον, να μοιάζει με ένα κοινό συμφέρον:
"Αγάπη, ίσως αύριο να πάμε να αγοράσουμε αυτό το αυτοκίνητο που μας αρέσει πάρα πολύ’'
είναι η θηλυκή εκδοχή του αντίστοιχου του αρσενικού:
“Αγάπη, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το αυτοκίνητο , αύριο θα πάω να το αγοράσω και τότε θα πάμε μια βόλτα μαζί. ”
Στην πρώτη πρόταση, γίνεται προσπάθεια να κάνει ο άλλος κάτι που (υποτίθεται) αρέσει σε “εμας” .
Στη δεύτερη πρόταση “εγώ” κάνω μια ξεκάθαρη επιλογή που αρέσει σε '‘εμένα’' και στη συνέχεια την επικοινωνώ στον άλλον.
Μάθε να είσαι σε ετοιμότητα όταν ακούς λέξεις όπως '‘εμείς’‘ , ’‘εμάς’' και γενικά χρήση πληθυντικού να προφέρονται απο το στόμα μιας γυναίκας που θέλεις ή έχεις σαγηνεύσει.
Εδώ μας ενδιαφέρει η χειραγώγηση για έναν ακριβή λόγο:
Η χειραγώγηση είναι μια συνεχής “δοκιμασία” (τέστ)της γυναίκας προς τον άντρα για να συνειδητοποιήσει πόσο μακριά μπορεί να τραβήξει η βαλίτσα των σκοπών της με τον συγκεκριμένο άντρα.
Στον κόσμο της γυναίκας η χειραγώγηση δεν θεωρείται κάτι το ανήθικο. Είναι απλά ένας τρόπος “να επηρεάζει” τον άλλο, “να επικοινωνεί τα συναισθήματά της”, "να μοιράζεται συναισθήματα », και ούτω καθεξής.
Είναι πολύ σημαντικό για ένα σαγημευτή να αναγνωρίζει την χειραγώγηση. Στην πραγματικότητα οι γυναίκες συμπεριφέρονται όσον αφορά την χειραγώγηση με τον ίδιο τρόπο όπως με όλα τα άλλα τέστ:
'‘Παρόλο που η γυναίκα χρησιμοποιεί την χειραγώγηση για να επιτύχει τους στόχους της, νιώθει σεβασμό και ερωτική επιθυμία για τον άντρα που δεν την αφηνει να τον χειραγωγήσει’'.
Γιατί; Είναι απλό: πώς θα μπορούσε μια γυναίκα να εκλάβει ως ερωτικό και σαγηνευτικό έναν άντρα ο οποίος κάνει ότι θέλει η γυναίκα χωρίς καν ο ίδιος να το καταλαβαίνει; Αδύνατον!
Δεν μπορείς να έχεις ερωτικά συναισθήματα για έναν άντρα που δεν διεκδικεί το σεβασμό και είναι επομένως τόσο εύκολα ελέγξιμος!
Στην αρχή μιας σχέσης, όταν μια γυναίκα είναι υπό την επιρροή μιας ισχυρής επιθυμίας να αποκτήσει μωρό μπορεί να επιλέξει έναν εύκολα ελεγχόμενο άντρα, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το σεξουαλικό της ενδιαφέρον για αυτόν τον '‘βήτα’' άντρα θα πεθάνει, με μαθηματική ακρίβεια.
Γνωρίζω, επίσης, κάποιες γυναίκες που έχουν παντρευτεί με '‘βήτα’' άντρες, παρόλο που είχαν συνειδητοποιήσει από την αρχή, ότι δεν αισθάνονται καμία επιθυμία για αυτούς.
Προκειμένου να αυξήσεις τη σεξουαλική επιθυμία μιας γυναίκας για εσένα, πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να:
1. Αναγνωρίζει τις απόπειρες χειραγώγησης (manipulation attempts).
- Αντιδρά με τον κατάλληλο τρόπο.
Δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσει απόπειρες χειραγώγησης. Σύμφωνα με την εμπειρία μου η γυναίκες χρησιμοποιούν την χειραγώγηση με τέτοιο τρόπο ώστε η πλειονότητα των αντρών δεν το συνειδητοποιεί καν. Εάν είσαι ένας νορμάλ άνθρωπος που δεν έχει ακόμα εμπειρία με τις γυναίκες, θα πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου σκληρά στον τομέα αυτό και ο πρώτος στόχος πρέπει να είναι
να μάθεις να αναγνωρίζεις τις προσπάθειες χειραγώγησης.
Για να αναγνωρίζεις τις απόπειρες χειραγώγησης, όταν λέει ή κάνει κάτι, θα πρέπει να αναρωτιέσαι:
'‘Μήπως προσπαθεί να με κάνει να πάρω μια απόφαση ή να πάω προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση;’'
'‘Και αν ήταν να συμφωνήσω, θα ήταν η απόφαση ή η κατεύθυνση που παίρνω προς το συμφέρον μου;’'
'‘Αν η απάντηση που πάρνεις μέσα στο κεφάλι σου είναι αρνητική τότε εξασκήσου συνέχεια στο να της λές την πιο ερωτική λέξη που θα μπορούσες να πεις σε μια όμορφη γυναίκα’'.
Αυτή είναι η λέξη: '‘Όχι!’‘ Ακριβώς έτσι: ’‘Όχι!’'
Λέγοντας αυτή τη λέξη όταν προσπαθεί να σε χειραγωγήσει, της δείχνεις οτι είσαι '‘άλφα’' και αυτό κάνει το σεξουαλικό της ενδιαφέρον για σένα να αγγίξει τον ουρανό.
Φυσικά αν προσπαθεί να σε χειραγωγήσει με το να σε κάνει να κάνεις κάτι το οποίο είναι ευχάριστο και βολικό για '‘εσένα’' , δεν είναι απαραίτητο να αρνηθείς, αλλά σε κάθε περίπτωση να βάζεις μια υψηλή τιμή για την συμμετοχή σου.
Σε κάθε περίπτωση, ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης σε απόπειρες χειραγώγησης είναι: ΜΗΝ επιτρέπεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί! Ιδιαίτερα αν η συνέπειες έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντά σου!
Ένα από τα καλύτερα τεστ που κάνουν οι γυναίκες είναι να προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν να κάνεις κάτι που είναι ενάντια στα συμφέροντ’α σου για να δούν αν θα αγωνιστείς για τον εαυτό σου!
Αν κάνεις ότι λέει, θα αποτύχεις να αντιδράσεις στο τεστ με τον κατάλληλο τρόπο και τα πράγματα θα πάνε προς το χειρότερο. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να χάσεις την εκτίμηση και το ερωτικό ενδιαφέρον μιας γυναίκας περισσότερο από ό, τι το να κάνεις ακριβώς ότι θέλει, όταν προσπαθεί να σε χειραγωγήσει.
Πολλοί γάμοι αποτυγχάνουν επειδή, απο τη στιγμή της στέψης και συχνά πολύ πριν , ο άντρας αρχίζει παθητικά να ικανοποιεί τις επιθυμίες της και να επιτρέπει στον εαυτό του να χειραγωγηθεί.
Αυτό εξουδετερώνει την σεξουαλική επιθυμία της με ταχύτητα φωτός.
Τεχνική του σαρκασμού, είναι ο τρόπος που αποκαλώ την στάση που μπορείς να έχεις και να κρατάς με τις γυναίκες που θέλεις να αποπλανήσεις ή έχεις ήδη αποπλανήσει. Στην πράξη, αυτό γίνεται με τη συνεχή αναφορά σου (calling) με χιούμορ και σαρκασμό σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης ή έλλειψης σεβασμού. Είναι μια βασική στάση που θα πρέπει να μάθεις να έχεις μαζί της με το σωστό τρόπο. Αυτή η στάση θα την φέρει στο κρεβάτι σου πολύ εύκολα και πολλές φορές: οι γυναίκες απλά την λατρεύουν . Για κάποιο λόγο, τους αρέσει να σου πετάνε ένα σωρό μαλακίες (bullshit)και στη συνέχεια, να παρατηρούν πώς θα κάνεις calling on her bullshit χωρίς καν να πιστεύεις μια λέξη απ ’όσα λένε.
Η στάση που πρέπει να κρατάς είναι η ίδια που ίσως είχες στο σχολείο με ένα νεότερο συμμαθητή που έκανε πάντα ηλίθια πράγματα ή όταν ήσουν παλιός στο στρατό και έσπαγες πλάκα με το να πειράζεις τα στραβάδια.
Οι γυναίκες αγαπούν αυτό το είδος της στάσης με το οποίο δείχνεις συγκεκριμένη υπεροχή και με την οποία τις δουλεύεις όταν προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν ή όταν επιδεικνύουν έλλειψη σεβασμού προς το άτομό σου.
Ενώ έγραφα αυτές τις γραμμές, είχα στα γόνατά μου μια πολύ όμορφη ξανθιά. Μόλις μου είχε ζητήσει μια πετσέτα για το ντους με αυτόν τον τρόπο:
“Πού είναι πετσέτα μου; Δώσε μου μια καθαρή πετσέτα ”
και εγώ αμέσως απάντησα:
''Δε μου λές …. ποιό σε έμαθε να μιλάς με αυτό τον τρόπο; Την επόμενη φορά να το ζητήσεις με ευγενικό τρόπο, αλλιώς τράβα και πάρε μόνη σου πετσέτα! "
Μετά από αυτό μου είπε ότι είχα συμπεριφερθεί βάναυσα. Κάτι στο οποίο απάντησα αμέσως:
"Όχι, εσύ ήσουν που συμπεριφέρθηκες αγενώς! Και έχεις ακόμα και το θράσος να διαμαρτύρεσαι !
Χαμογέλασε … με αγκάλιασε.
Όσο πιο αυστηρός ήμουν, τόσο πιο ενθουσιασμένη φαινόταν. Μετά από αυτό, κάναμε έρωτα με έναν αξέχαστο τρόπο.
Εκπαίδευσε τον εαυτό σου να αντιδρά στις προσπάθειες χειραγώγησης, με αυτόν τον τρόπο:
Αυτή : "Αγάπη, ίσως αύριο να πάμε να αγοράσουμε αυτό το αυτοκίνητο που μας αρέσει πάρα πολύ»
Αυτός: “Ω, ναι; Δεν θυμάμαι να είπα ποτέ ότι μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο. Αυτό το αυτοκίνητο; Πλάκα μου κάνεις ; Έλα να πάμε μια βόλτα τώρα, μικρό μου παλιοκόριτσο! ”
Ή:
Αυτός: “Αυτό που ΜΑΣ αρέσει τόσο πολύ; Εννοείς που ΣΟΥ αρέσει τόσο πολύ! Έξυπνούλα ! ” Και μετά χτύπα την ελαφρά με χαλαρή ανοιχτή παλάμη στην πλάτη.
Καθήκον του άντρα είναι να αντιμετωπίζει την χειραγώγηση που εμπεριέχεται στα λόγια, στην στάση και στις αντιδράσεις μιας γυναίκας, ανάλογα με την κατάσταση, με:
Α. σαρκασμό
Β. χιούμορ.
Τέλος πάντων, ποτέ δεν ενεργεί με βία ή θυμό, γιατί αυτά είναι σημάδια αδυναμίας. Αν προσπαθεί να σε χειραγωγήσει με τρόπο που περιλαμβάνει επίσης και έλλειψη σεβασμού, θα πρέπει να δείχνεις λίγο τσαντισμένος, αλλά χωρίς να αναστατώνεσαι.
Να θυμάσαι ότι η δουλειά της γυναίκας σε μια σχέση είναι να αγωνιστεί για τον έλεγχο του άντρα και η δουλειά σου ως άντρας είναι να μην της επιτρέψεις ποτέ να τον πάρει.
Το νού σου, δεν θα σταματήσει έτσι εύκολα, θα προσπαθήσει και πάλι πολλές φορές και θα σταματήσει μόνο όταν αντιληφθεί ότι είσαι άκαμπτος. Και το σημαντικότερο είναι: να της δείξεις ότι το να προσπαθεί να σε χειραγωγήσει δεν λειτουργεί. Με σαρκασμό ή χιούμορ αρνείσαι να κάνεις αυτά που θέλει.
Κατά κανόνα, θα πρέπει να ανταμείβεται όταν ζητά πράγματα ειλικρινά και με ξεκάθαρο τρόπο, ενώ θα πρέπει να τιμωρείται με άρνηση, σαρκασμό και χιούμορ, όταν προσπαθεί να σε χειραγωγήσει.
Προσοχή! Δεν θα σταματήσει με την πρώτη προσπάθεια! Θα πρέπει να εξασκηθείς στο να αντιδράς σθεναρά στις παρατεταμένες προσπάθειες χειραγώγησης εκ μέρους της. Όσο περισσότερο συνειδητοποιεί ότι οι προσπάθειες της για χειραγώγηση δεν μπορούν να σε επηρεάσουν, τόσο περισσότερο θα αισθάνεται ενδιαφέρον, έλξη και ερωτικά αισθήματα προς το μέρος σας.
2. Η έλλειψη σεβασμού
Η έλλειψη σεβασμού είναι μια άλλη δοκιμή που χρησιμοποιείται συχνά από τις γυναίκες. Μια μικρότερη ομάδα των γυναικών είναι εξοπλισμένη με τόσο ισχυρά και πρωτόγονα ένστικτα που χρειάζονται να “αισθανθούν” πως ο άντρας υπερνικά την αντίστασή τους για να μπορέσουν να ενδιαφέρθούν για αυτόν. Η μόνη λογική και πιθανή αντίδραση από την πλευρά σου σε περίπτωση έλλειψης σεβασμού είναι να αντιδράσεις άμεσα, κάνωντας αναφορά (calling) στην έλλειψη σεβασμού της.
Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι, αν δεν θέλεις να μετατραπείς σε '‘βήτα’'.
Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί σύγχρονοι άντρες, δυστυχώς, έχουν γίνει τόσο ανασφαλείς και παθητικοί που δεν είναι καν σε θέση να αναγνωρίσουν την έλλειψη σεβασμού από την πλευρά της γυναίκας. Η τραγική αλήθεια που κρύβεται σε αυτή την παθητική συμπεριφορά είναι ότι αυτοί οι άντρες έχουν χάσει εντελώς κάθε επαφή με την αξία τους. Θα πρέπει να εξασκηθείς στην αναγνώριση της έλλειψης σεβασμού και να αντιδράς σωστά γιατί, αν δεν το κάνεις, η σχέση σου με αυτή τη γυναίκα αργά ή γρήγορα θα οδηγηθεί σε κατάσταση κρίσης.
Αν μια γυναίκα σου λέει :
“Φέρτε μου έναν καφέ από την κουζίνα!” με αλαζονικό και αυταρχικό τόνο, η μόνη λογική αντίδραση θα πρέπει να είναι - χωρίς θυμό, αλλά σταθερά :
“Ποιος σου έμαθε να μιλάς με τόσο αγένή τρόπο; Αν ήμουν δάσκαλος σου σίγουρα θα σε είχα τρελλάνει στις ξυλιές! ” και φυσικά, χωρίς να της φέρεις καφέ, ακόμα κι αν ήταν να κλαίει για πάντα.
Πολλές γυναίκες δοκιμάζουν με αυτόν τον τρόπο την ικανότητά σου να είσαι πραγματικός άντρας που παλεύει για τα δικά του συμφέροντα. Αν της δώσεις τη δυνατότητα να μην σε σέβεται, η σχέση σου μαζί της έχει ήδη καταστραφεί από την αρχή. Ποτέ δεν θα είσαι σε θέση να την αποπλανήσεις.
Ή αν είσαι σε μια σχέση μαζί της, το σεξουαλικό ενδιαφέρον της για σένα θα υποστεί μια πτώση και στη συνέχεια θα εξαφανιστεί εντελώς.
Θα πρέπει να εξασκηθείς στο να την '‘προκαλείς’' συστηματικά:
1. σε απόπειρες χειραγώγησης.
- σε έλλειψη σεβασμού.
- σε ανακρίβειες, μονομερείς ερμηνείες, και κάθε στάση που δεν είναι απλή, άμεση και ειλικρινής.
- σε οποιαδήποτε προσπάθεια να κάνει επιλογές που είναι αντίθετες προς τα συμφέροντά σου.[/u]
Μην ανησυχείς για τις γκρίνιες της: όταν συνειδητοποιήσει ότι είσαι πολύ σκληρό καρύδι για να σπάσεις, δεν θα πιστεύει στα μάτια της και στα αυτιά της, θα σκεφτεί και θα αισθανθεί μέσα της “Θεέ μου , επιτέλους ένας πραγματικό αρσενικό ” και θα αισθανθεί μια πολύ ισχυρή ερωτική έλξη για εσένα, αλλά παρ ’όλα αυτά θα δοκιμάσει συνεχώς και επαναλαμβανόμενα να ξεπεράσει τις άμυνες σας ούτως ή άλλως.
Η ψυχική και νοητική σου στάση όταν την προκαλείς σχετικά με τη συμπεριφορά της θα πρέπει να είναι η εξής:
'‘Μην θυμώνεις, να είσαι ήρεμος, νιώσε το σαν ένα παιχνίδι. Χρησιμοποίησε σαρκασμό ή χιούμορ ή και τα δύο’'.
Αν βάλεις τον εαυτό σου στην ψυχική και νοητική κατάσταση ότι είναι ένα παιχνίδι, θα αρχίσεις να το απολαμβάνεις και θα γίνει δεύτερη φύση σου. Αν βάλεις τον εαυτό σου στην ψυχική και νοητική κατάσταση ότι η αναφορά (calling) στις προσπάθειες χειραγώγησης και στην έλλειψη σεβασμού είναι ένα παιχνίδι, θα το απολαμβάνεις με τον ίδιο τρόπο που απολαμβάνεις το να παίζεις ποδόσφαιρο ή μπιλιάρδο.
Την ίδια στιγμή θα κάνεις το σεξουαλικό της ενδιαφέρον να αγγίξει τον ουρανό.
3. Η Πρόκληση ενοχής.
Η συνεχής πρόκληση ενοχής είναι ένα μέσο που χρησιμοποιείται από μια γυναίκα για να ελέγξει τον άντρα και είναι επίσης ένα τέστ. Είναι σαν μια ενεργή προσπάθεια για να σε βάλει στο ψυχικό πλαίσιο υποταγής.
Υπάρχει μόνο ένας λογικός και αποτελεσματικός τρόπος για να αντιδράσεις:
Μην της επιτρέπεις να σε κάνει να νιώθεις ενοχή για κάτι για το οποίο δεν είσαι ένοχος. Παράδειγμα:
Εκείνη: ''Οι άνδρες δεν μπορούν να μιλήσουν για συναισθήματα».
Αυτός (σαγηνευτής): '‘Δεν είμαι άντρας. Είμαι ένα ζώο, έλα εδώ, θέλω να δαγκώσω το λαιμό σου’'.
Ή:
Εκείνη (παρά το γεγονός ότι φοράς το τελευταίας μόδας κοστούμι Versace): '‘Τι στο καλό φοράς; Μην μου πεις ότι θα έρθεις σινεμά ντυμένος έτσι; ’'
Αυτός (σαγηνευτής, με αναίδεια): '‘Έλα ! μη μου πείς ότι πρέπει να γδυθούμε κιόλας; Μόλις συναντηθήκαμε!’'
Η πρόκληση ενοχής είναι σίγουρα το χειρότερο μεταξύ όλων των τέστ και των μέσων ελέγχου που χρησιμοποιούν οι γυναίκες. Είναι πρακτικά αδύνατον να είσαι σε μια σχέση για πολύ καιρό με μια γυναίκα που χρησιμοποιεί όλη την ώρα αυτό το μέσο ελέγχου χωρίς να τσαντίζεσαι. Αν συνεχίζει όπως παραπάνω κάθε μέρα, ναι, να την ρίξεις στο κρεβάτι, αλλά, μετά παράτησέ την.
Κανείς δεν μπορεί να αντέξει αίσθημα ενοχής για παρατεταμένη χρονική περίοδο, χωρίς να αρρωστήσει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, ιδιαίτερα εάν το ερέθισμα είναι χρόνιο. Είμαι προσωπικά πεπεισμένος ότι αυτή είναι μία από τις αιτίες πρόωρων θανάτων για πολλούς συζύγους.
Ακόμα κι αν είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, το να σε κάνει να νιώθεις ένοχος μπορεί να σας μειώσει τόσο ψυχολογικά, ώστε να αισθάνεσαι σαν ένα μουσκεμένο κουρελόπανο.
Ξεκίνα λοιπόν, με βάση τους παραπάνω κανόνες για να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να αντιδρά σωστά στη χειραγώγηση, στην έλλειψη σεβασμού και στις προσπάθειες πρόκλησης αισθημάτων ενοχής.